Vytoužený polibek - Keats, Rowan (Orchidej, 2020)
Milostná historizující romance se odehrává na skotské Vysočině. Tkadlena Morag Cameronová, vypovězená z rodné vesnice, je nucena osaměle žít uprostřed lesa - než jednou v noci nalezne u jezera těžce raněného muže. Urostlý, hezký válečník se v její péči zanedlouho zotaví a nabude sílu, ale ne ztracenou paměť. A Morag se bojí, že kdyby mu pomohla vrátit se k předchozímu životu, možná by ztratila muže, jehož začala milovat. Wulf MacCurran si ze všeho nejvíc přeje získat Moraginu lásku, avšak v jeho minulosti se skrývá mnoho tíživých tajemství - takových, která pro oba znamenají smrtelné nebezpečí. Wulf musí také přijít na to, kdo ho oné noci napadl a přál si jeho smrt. Zdá se, že na stopu všech záhad by ho mohla přivést cesta do Edinburghu, kterou podnikne spolu s Morag. Na jejím výsledku pak bude záviset nejen osud jejich vášně, ale i celého Skotska. Nakladatelská anotace.