Půlměsíční město. - Maas, Sarah J., 1986- (CooBoo, 2022)
Druhý díl epické fantasy ságy oblíbené autorky. Bryce a Hunt se vytouženého klidu nedočkají... Bryce Quinlanová a Hunt Athalar se snaží vrátit do normálu - možná zachránili Crescent City, ale vzhledem k tomu, že se v jejich životech v poslední době odehrálo tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit. Zjistit, co je čeká v budoucnosti. Asteriové zatím drží slovo a nechávají Bryce a Hunta na pokoji. Ale s tím, jak rebelové oslabují moc Asteriů, roste hrozba, kterou vládci představují. Jak jsou Bryce, Hunt a jejich přátelé vtahováni do plánů rebelů, volba se stává jasnou: mlčet, zatímco jsou ostatní utlačováni, nebo bojovat za to, co je správné. A mlčení jim nikdy moc nešlo. Sexy, akcí nabitý strhující příběh o světě, který se chystá explodovat - a o lidech, kteří udělají cokoli, aby ho zachránili. Nakladatelská anotace.