Uvařeno v Indii : tradiční rodinné recepty indické kuchyně - Sodha, Meera (CPress, 2022)
Kniha obsahuje více než 130 lahodných receptů: od horkých čapátí přes street food, voňavé kari omáčky, barevné přílohy až po lahodné dezerty.