Moderní bojovníci : skutečné příběhy hrdinů - Hegseth, Pete, 1980- (CPress, 2022)
Veteráni amerických ozbrojených sil hovoří o svých zážitcích z vojenských operací v Iráku a Afghánistánu, kde utrpěli těžká zranění, a následném životě ve výslužbě, kdy museli překonávat četné překážky.