Svět v bouři - Sněgoňová, Kristýna, 1986- (Fantastická Epocha, 2022)
Další pokračování postapokalyptické sci-fi české autorky. Svůj svět si v něm lidé budou muset znovu vybojovat. Po mnoha letech nevědomosti a strádání se dal svět konečně do pohybu. Lidé schází na zem, mezi ty, které kdysi opustili, a stvůry z cizí planety. Aby se Země znovu stala bezpečným domovem, je třeba odhalit všechna tajemství zrůd i lidstva, které ta svá v době chaosu pečlivě ukrylo. Plán na záchranu světa existuje, cesta však nebude snadná a ti, kdo se po ní vydají, budou za každý krok platit krví. Nakladatelská anotace. Kráceno.