Starobylá anatomie tarotu : průvodce moderního věštce - Goodchild, Claire (Volvox Globator, 2022)
Tarotová sada pro moderního mystika se starobylými rostlinami a anatomickými kresbami. Karty, které obsahují ilustrace historických anatomických kreseb kolážovaných s rostlinami a květinami, představují svěží a kreativní interpretaci archetypů tarotu. Příručka poskytuje zasvěcený popis významu každé karty. S nádherně stylizovanými fotografiemi a přístupným textem vysvětluje, jak nastavit různé typy čtení a jasně nastiňuje numerologické, elementární a astrologické asociace karet. Nakladatelská anotace. Kráceno.