Případ Trevor - Lincoln, Natalie Sumner (Splendidum družstvo, 2022)
Natalie Sumner Lincolnová (1881 - 1935) - americká spisovatelka, která psala detektivní romány.  Lincolnová byla dcerou doktora Nathana Smithe Lincolna, osobního lékaře amerického prezidenta Jamese A. Garfielda, a proto se nelze divit, že se i ve svém psaní pohybovala ve vysokých kruzích... ´Případ Trevor´ je velmi zapeklitá záležitost. V obřím trezoru generálního prokurátora Trevora byla nalezena zavražděna jeho manželka. O případ se zajímá dokonce Bílý dům, začínají na povrch vyplouvat velmi podivné věci kolem jeho ženy.