Vyděšená k smrti : první případ Kay Hunterové - Amphlett, Rachel (Domino, 2022)
Detektiv seržant Kay Hunterová řeší únosy dvou studentek, dvě vraždy a k tomu vlastní složitou minulost. Thriller anglické autorky. V budově opuštěné biologické laboratoře je nalezeno tělo zmizelé studentky. Vypadá to na únos, který se zvrtnul, ale detektiv seržant Kay Hunterová o tom není přesvědčená - a ve svém podezření se jen utvrdí, když je nalezen mrtvý i muž s výkupným. S únosem další studentky se naplní Kayiny nejhorší obavy. Ve snaze zachránit si kariéru a utajit svoji složitou minulost se z jejího pátrání stává závod s časem. Pro zvráceného vraha však hra teprve začíná. Nakladatelská anotace.