Vaříme s rodinou : Montessori kuchařka : rozvíjíme samostatnost našich nejmenších - Pérez Cerveró, Patricia (Edika, 2022)
Pedagožka předškolního vzdělávání, propagátorka metod Montessori a španělská bloggerka nabízí jednoduché a chutné recepty, které zasytí a potěší, ale také posílí sebevědomí a pozitivní přístup k práci už od útlého věku.