Po vlastní ose. - Sedláčková, Jolana, 1988- (CPress, 2022)
Druhý díl cestopisu autorky o její cestě autem skrze Asii, kterou podnikla v roce 2017. Vypráví o objevování přírody, krajiny i života obyčejných lidí v Kyrgyzstánu, ve východním Kazachstánu či v nespoutané Sibiři.