Expedice Z101 : cestou Hanzelky a Zikmunda : africká etapa. - Vaňourek, Tomáš, 1986- (CPress, 2022)
Mladý dobrodruh se opět vydává cestou Hanzelky a Zikmunda, tentokrát v doprovodu odbornice na Afriku. Společně vyrážejí z Tunisu přes Egypt, Súdán, Seychely a Mahé. A čeká je toho víc než dost: vykradené auto, proslulé město odpadků, uvíznutí v poušti, vězení, rozličné tropické choroby a nakonec i státní převrat. Připojte se k nim prostřednictvím dobrodružného cestopisu, který doprovází řada unikátních fotografií. Nakladatelská anotace. Kráceno.