Moje nálady - Lucas, (E-knihy hned, 2022)
O čem je kniha?Citlivý mladík prožívá svoje nálady, které jsou vyjádřeny ve čtyřech povídkách a souboru básní, ale spíš než ke klidu vlastní duše se dostává k temnotě…