Svatba o Vánocích - Moreland, Melanie (Baronet, 2022)
Blíží se Vánoce a Brayden a Addison plánují svatbu snů. U stromečku, s rodinou, jen oni, láska a Santa. Jenomže v téhle divoké rodině se pořád něco děje. I když jsou Vánoce, o vzrušení nebude nouze. Pro Braydena Rileyho a Addison Ridgeovou je to svatba snů: vzít si lásku svého života, mezi svými nejbližšími a nejdražšími, v nejsvátečnějším období roku. Co může být romantičtějšího než svatba o Vánocích? Všude panuje láska a pohoda... Opravdu? Slídivá družička, potměšilý host a otec, který se nemůže smířit s odchodem dcery - to jsou zádrhele této neobvyklé svatby. A pak je tu ještě jedno vánoční tajemství, které nečekal dokonce ani Santa Claus. Když se k tomu všemu o svátcích přidá ještě sněhová bouře, jedna věc začíná být jasná: Vánoce už nikdy nebudou jako dřív. Nakladatelská anotace. Kráceno.