Zima nejistých nadějí - Bayliss, Jenny (Baronet, 2022)
Romantický příběh, ve kterém hlavní hrdinka jen zdánlivě ustrnula v bodě, z něhož už není úniku. Nový začátek na anglickém venkově jí poskytne úplně novou energii a možná i lásku. Vesnička Willow Bay ji okamžitě uchvátí svou kouzelnou polohou, proměnlivým mořem, tajemnou minulostí i půvabnými tradicemi společenského života. Noví sousedé ji přijmou s otevřenou náručí - až na mrzutého synovce majitelky domu, který má s tetinou nemovitostí úplně jiné plány. Vánoce se blíží, vztahy ve Willow Bay se komplikují a Anniina budoucnost vypadá čím dál nejistěji. Ale s kouskem odhodlání a za nemalé pomoci svátečního kouzla se tato obtížná doba promění v její další životní naději. Nakladatelská anotace. Kráceno.