Jak podpořit dítě s problémovým chováním ve škole - Divoká, Jana, 1975- (Pasparta, 2017)
Devět příběhů dětí, rodičů a učitelů, které ukazují co nejširší spektrum "problémového chování" (nejen) ve škole.