Špion : román ze série Isaac Bell - Cussler, Clive, 1931-2020 (CPress, 2022)
Detektivní román se špionážními prvky zasazený do roku 1908 vypráví o vyšetřování tajemného úmrtí předního amerického zbrojního vědce agentem Isaacem Bellem, které se rozvine v pátrání po rozsáhlém válečném spiknutí proti USA. Mezinárodní napětí eskaluje a svět pomalu, ale jistě směřuje k první světové válce. Americký zbrojní průmysl utrpí obrovskou ztrátu, když jeden z nejlepších konstruktérů bitevních lodí spáchá sebevraždu. Nicméně sebevraždu provází řada podezřelých okolností a tak se do celé záležitosti vloží legendární detektivní agentura Van Dorn a její nejlepší detektiv Isaac Bell. Rozjíždí se tak řetězec událostí, které ukazují na širší spiknutí a Bell se ocitá v souboji s tajemným špionem, jenž je spojen s přísně tajným projektem Hull 44. V sázce není jen budoucnost Spojených států, ale bez nadsázky osud celého světa. Nakladatelská anotace.