Atlas svalů - anatomie - Jarmey, Chris, 1954- (CPress, 2022)
Ucelený manuál pro fyzioterapeuty, trenéry, tanečníky, pedagogy, sportovce a studenty středních škol. Čtenářsky přívětivá příručka obsahuje důležité informace o hlavních kosterních svalech, které jsou nezbytné pro sport, tanec, zručnost i posilování. Atlas, bohatý na názorné anatomické ilustrace, je doplněn o latinskou terminologii a přehledně představuje jednotlivé svalové skupiny i moderní poznatky o roli svalů a pojivové tkáně v přenosu síly i při pohybu.