Devítka - Strauss, Gwen, 1963- (Pangea, 2022)
Osudy devíti statečných žen z francouzského protifašistického odboje, které přežily hrůzy koncentračních táborů a na sklonku druhé světové války se jim podařilo podařilo utéct z pochodu smrti a dostat se k americkým jednotkám.