Setkání - Strong, Lydia (E-knihy jedou, 2022)
Chtěli jste vědět, jak se měl po skončení knihy Bastian? Zda Tristan zůstal s Mikem nebo jestli králíček nakonec vyrostl? Od toho je tu nová kniha povídek, která byla napsána přímo na přání čtenářů.