Zimní knížka pro Lucinku - Lukešová, Milena, 1922-2008 (Albatros, 2022)
Obrázková knížka o holčičce Lucince a o všem, co zažije na venkově u babičky a dědy během vánočních prázdnin. Holčička tráví vánoční prázdniny u prarodičů na venkově, kde spolu s kocourkem Dominikem a psem Sultánem zažívá spoustu zimních i svátečních radostí. Doma ve městě se mezitím klube na svět její malý bráška Jakub. Nakladatelská anotace. Kráceno.