Sem přichází něco zlého - Bradbury, Ray, 1920-2012 (Kniha Zlin, 2022)
Fantastický román je příběhem dvou chlapců, kteří se na pouti seznamují s iluzorním světem monster, zrůd, časovým kolotočem či zrcadlovým bludištěm, ale brzy zjišťují, že věci a lidé nejsou pouhou iluzí, ale temnou a děsivou pravdou. Do Green Townu přišel říjen a s ním něco, co žádný jeho obyvatel nečekal - pouť! S tajemným kolotočem a obludáriem vzbuzuje zvědavost celého městečka. Ovšem pan Cooger a pan Dark, dvě zlovolné bytosti, které ji vedou, s sebou rozhodně nepřivážejí radost a smích. Rádi by se nasytili dušemi těch, kdo jejich atrakcím propadnou, ovšem jejich úmysly prohlédnou Will a Jim, dva nerozluční kamarádi. Jakou ale mají šanci proti absolutnímu zlu? Nakladatelská anotace.