Dějiny science fiction v komiksu - Dollo, Xavier, 1976- (Kniha Zlin, 2022)
Výpravný populárně-naučný komiks o historii žánru sci-fi. Vědeckofantastický žánr se stal nedílnou součástí literárního kánonu a získal si nespočet čtenářů po celém světě. Věnují se mu specializovaná nakladatelství či periodika a fanoušci sci-fi pořádají pravidelné sjezdy. Kdy to ale celé začalo? Nakladatelská anotace. Kráceno.