Fakt šílená jako já - Watson, Jo (Red, 2022)
Humorná romance jihoafrické autorky. Střetnutí instagramové hvězdy se skutečným životem. Všechno to začalo rozbitým výtahem. Frankie Paulsonová je instagramová hvězda, ale když se veřejně ztrapní rozchodem se svým dokonalým přítelem, všichni sledující se k ní obrátí zády. Když navíc o vlásek unikne smrti v rozbitém výtahu, kde se zasekla s dalšími dvěma ženami, nechce nic jiného než utéct. Město bez internetu by mohlo být ideálním útočištěm, ale Frankie byla dosud zvyklá všechno sdílet alespoň na jedné z mnoha aplikací, bez nichž si neumí představit život. Pořídit dokonalou fotografii snídaně je přeci mnohem lepší než ji jíst, nebo ne? Do ženina příběhu však zasáhne osud v podobě čtyřnohého společníka, který se ji snaží udržet ve městě, načež se Frankie začne pomalu sbližovat s místními obyvateli. Všechna pravidla, jimiž se dosud řídila, náhle přestávají dávat smysl a ona si není jistá, jestli její na první pohled #perfektnizivot nebyl jen přetvářka. Nakladatelská anotace.