Moje (ne)dokonalé plány : všem se nezavděčíš - Papademetriou, Lisa, 1971- (Fragment, 2022)
Příběh o rodině, přátelství a Mackenzie Millerové, dívce, která má velké cíle. Mackenzie Millerová se rozhodla, že tento školní rok vezme do svých rukou. Všechno si perfektně naplánovala a její projekty s názvy Máma, Kámošky a Dobročinná sbírka už stačí jenom zorganizovat. Jenže máma o nového přítele nestojí. Bývalé kamarádky jí nechtějí říct, proč s ní nemluví. A kapela? Proč slíbila zajistit živou hudbu, když žádné muzikanty nezná? Představa dokonalého roku v sedmé třídě pomalu mizí. Nakladatelská anotace. Kráceno.