Tajemství šťastných vztahů : láska, partnerství a intimita v otázkách a odpovědích - Říha Palečková, Denisa, 1976- (BizBooks, 2022)
Autorka přináší odpovědi na otázky ohledně lásky, partnerství a intimity. V této souvislosti se věnuje také otázkám emocí a tomu, jak s nimi pracovat, traumatům a zraněním duše, rodinnému dědictví či nalezení vlastní síly.