Thor a rukavice síly - Fajardo Herrero, Julio, 1979- (CPress, 2022)
Třetí kniha Thorovy ságy. Schyluje se k bouři mezi bohy a obry. Vychytralý Loki si nikdy moc neláme hlavu s tím, kdo to za jeho nápady odnese. Tentokrát to však vypadá, že se šeredně přepočítal. Hrdý Thor se musí překonat a opět se vydává do Jötunheimu, na který nemá ty nejlepší vzpomínky. Zvládne ovládnout svůj vztek, i svoji ikonickou zbraň - kladivo Mjölnir? A jakou cenu bohové zaplatí za Lokiho poslední výstřelky ve světě obrů? Nakladatelská anotace.