Královna Alžběta II. - Morton, Andrew, 1953- (XYZ, 2022)
Životní osudy, doba a vláda britské královny Alžběty II. Pozornost je věnována také politickým dějinám Spojeného království v období od dvacátých let minulého století do současnosti.