Šťastná za všech okolností - Devátá, Ivanka, 1935- (Voxi, 2022)
Autobiografické příběhy známé české spisovatelky a herečky, psané jakoby pod heslem "nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi", jsou plné nezměrné vitality, elánu a optimismu a potvrzují, že "život je dar, štěstí je volba". Úspěšná herečka a ještě úspěšnější spisovatelka Ivanka Devátá se po letech odhodlala k sepsání autobiografie, které se tak dlouho bránila. I když její život nebyl vždycky šťastný, i když i ji potkávaly problémy, zrady a zklamání, i když i jí bylo často spíš do breku než do smíchu, její talent na štěstí vždycky zvítězil. Nakladatelská anotace. Kráceno.