Imaginární zvěř - Vosolsobě, Anna, 1989- (Pointa, 2022)
Hrátky s názvy zvířat všeho druhu v malé kapesní obrazové publikaci, která pobaví jak mládež, tak dospělé čtenáře. Knížka plná kreslených obrázkových vtipů. A hlavně plná zvířat. Víte třeba, jaký je rozdíl mezi rackem a frackem, slepýšem a slipýšem, tarbíkem a turbíkem nebo jak vypadá cyklokan, ožralok a rys astrovid? Nakladatelská anotace. Kráceno.