Nadácia a Zem - Asimov, Isaac (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Piate pokračovanie jednej z najgeniálnejších sérií všetkých čias! Nadačník Golan Trevize rozhodol v prospech Gaiaxie. Gaia je superorganizmus, planéta so zjednoteným vedomím, kde každá kvapka rosy, každý kamienok, každá bytosť môže hovoriť za všetkých – a cítiť za všetkých. Je to však správna voľba pre osud ľudstva? Trevize verí, že odpoveď nájde na legendárnej Zemi, kam siahajú korene ľudstva. V jej existenciu však nikto neverí. Nik si nie je istý, kde sa planéta prvých osadníkov galaxie nachádza.