Syn čarodejnice - Barnhill, Kelly (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Ned a Tam sú synovia čarodejnice. Ich matka stráži čary, ktoré ukrýva v hlinenom hrnci v pivnici. Čary sú nebezpečné a ich sila sa dá len ťažko spútať. Jeden z bratov sa však nešťastnou náhodou utopí. Všetci susedia sú presvedčení, že prežil nesprávny chlapec. No keď do dediny vtrhne kráľ lúpežníkov, aby ukradol hrniec s čarami, Ned preukáže nečakanú odvahu a pokúsi sa ochrániť čary, svoju rodinu aj celú dedinu. Počas putovania stretáva Áine, dcéru kráľa loupežníkov, ktorej v hlave stále znejú posledné slová jej matky na smrteľnej posteli: „Nesprávny chlapec ti zachráni život a ty zachrániš jeho.“ A tak sa začína ich spoločné dobrodružstvo. Dokážu si však navzájom dôverovať a spojiť sily, aby prešli nebezpečným čarovným lesom a zastavili zlo, ktoré ohrozuje svet? Silný a dojemný fantasy príbeh o priateľstve, okorenený štipkou mágie.