Šeptající les. - Suchanek, Andreas, 1982- (Drobek, 2022)
Příběh z fantasy série odehrávající se v magickém lese obývaném mnoha tajemnými bytostmi. Uprostřed noci Lukáše náhle něco vyděsilo. Jeho pokojem se plížilo stvoření podobné šotkovi a chystalo se prchnout s pytlem na zádech plným ukradených věcí z jejich domu. Lukáš ho začne pronásledovat - do středu lesa, který se nachází za jejich domem. Netuší však, že tím pronikl do sféry kouzel zakázaného světa. Do světa, ve kterém jsou lidé nemilosrdně pronásledování Warky - temnými bytostmi, které vypadají jako stíny. Na cestě plné nástrah a dobrodružství dělají Lukášovi společnost lesní stvoření - víla Štěstěnka, Menok Rani a kočka Panči. Nakladatelská anotace. Kráceno.