Vždycky přijde noc - Vlautin, Willy, 1967- (Jota, 2022)
Bezútěšný román amerického spisovatele, ve kterém se hlavní hrdinka, Lynette, snaží svou pílí a životu nebezpečným nasazením zachránit svou rodinu. Zdá se ale, že to nebude stačit. Na pozadí dvou hektických deštivých dnů a nocí se před očima čtenáře odehrává celý životní příběh třicetileté Lynette, která je vyčerpaná zoufalým sháněním peněz na hypotéku i soužitím s egoistickou matkou a postiženým bratrem. Nakladatelská anotace. Kráceno.