Rabbits - Miles, Terry (Jota, 2022)
Technothriller o hraní alternativní reality je zasazen do světa stejnojmenného existujícího podcastu. Je běžný pracovní den. Když si dáte na chvilku pauzu, na hodinách je 4:44 odpoledne. Mrknete do e-mailové schránky, v níž máte 44 nepřečtených zpráv. Vyděšeně si uvědomíte, že dnes je 4. dubna. A když jste pak v autě na cestě domů, vidíte, že tachometr ukazuje 44 444 najetých kilometrů. Náhoda? Anebo jste se právě ocitli na okraji králičí nory? Rabbits je záhadná hra založená na konceptu alternativní reality a je tak robustní, že jí jako hrací plocha slouží celý svět. Od počátku r. 1959 se jí odehrálo 10 kol a bylo vyhlášeno 9 vítězů. Jejich totožnost je neznámá. Totéž platí i o výhře. Není to ale bezpečná hra. Hráči v minulosti už umírali - a počet mrtvých stoupá. Nakladatelská anotace.