Lamborghini : kompletní historie značky - Pavlůsek, Alois (CPress, 2022)
Text podrobně mapuje kompletní historii Lamborghini. Všechny kapitoly jsou doprovázeny bohatou obrazovou přílohou, kterou autor čerpal mimo jiné přímo z archivu automobilky.