Psí záchranářky. - Maple, Daphne (Fragment, 2022)
Další kniha o trojici kamarádek, kde tentokrát hraje hlavní úlohu Saša a její touha mít domácího mazlíčka, a zároveň neposlušná fenka Sierra z psího klubu. Saša si už dlouho přeje domácího mazlíčka. Její mamka ale říká, že se o něj nebude umět postarat. Saša ví, že není dokonalá, ale po týdnech práce v psím klubu si myslí, že to zvládne. Bude to muset mamince nějak dokázat! Není to však jediný problém, který musí vyřešit. Těžkou hlavu jí a jejím kamarádkám z psího klubu, Kim a Taylor, dělá nová fenka Sierra. Je divoká, neposlušná a ostatní psi se jí bojí. Bude potřeba naučit ji poslouchat... Nakladatelská anotace. Kráceno.