Někdo jako já - Maskame, Estelle, 1997- (Fragment, 2022)
Další pokračování romantické série pro dívky. Mila se konečně sžívá s novým prostředím v Tennessee, avšak příjezd jejích rodičů opět vnáší neklid do jejího života. Mila ztrácí půdu pod nohama. Sype se na ni jedno odhalení za druhým, a když z L.A. přiletí její rodiče, přivezou s sebou jen konflikty. Mila se cítí zrazená a její pobyt v Tennessee se mění v noční můru. Ještěže je tu Blake se svým uvolněným úsměvem, uklidňujícím dotekem a kytarou. Ten kluk jí přirůstá k srdci čím dál víc. Mezi jejich rodinami se však odehrává drama. Čeká Milu a Blakea společná budoucnost i potom, co léto skončí? Nakladatelská anotace. Kráceno.