Praha strašidelná - Goldflam, Arnošt, 1946- (CPress, 2022)
Strašidelné příběhy dětí i dospělých z různých koutů Prahy se odehrávají často mezi zemí a peklem, některé ve snech a jiné jsou vylíčeny jako ve skutečnosti. Kniha volně navazuje na strašidelné příběhy z autorova rodného Brna. Každé z dvanácti strašidelných vyprávění, při kterých bude čtenáře mrazit v zádech, doplňuje vždy jedna akvarelová ilustrace.