Věčná válka. - Sawyer, Jamie, 1979- (Fantom Print, 2022)
Další pokračování sci-fi románu s poručicí Keirou Jenkinsovou. Díky zradě jednoho z Dingů se s těžce poškozenou vesmírnou lodí ocitají na nepřátelském území. Musí nějak najít způsob, jak varovat Alianci, než Černá spirála rozpoutá zničující válku v celé galaxii. Nakladatelská anotace. Kráceno.