Manifest menopauzy : vstupte do nové životní fáze s hrdostí, seznamte se s fakty o svém těle a získejte kontrolu nad zdravím - Gunter, Jen, 1966- (Jan Melvil Publishing, 2022)
Text objasní, že menopauza není nemoc, ale plánovaná změna, kterou nemusíte tiše přetrpět jen kvůli předsudkům, studu a misogynním postojům společnosti. Mnohem lepší strategií je vybavit se informacemi: když totiž pochopíte, co se děje, proč se to děje, a co si s tím počít, zbavíte se obav i pochyb, a naopak získáte sebedůvěru při rozhodování o svém zdraví. Kromě srozumitelného vysvětlení najdete v knize i praktické tipy, jak se s menopauzou a postmenopauzou vypořádává autorka samotná. Nakladateslká anotace. Kráceno.