Zlaté děvče - Hilderbrand, Elin (Red, 2022)
Letní romance americké autorky, jejíž hrdinka vstupuje do pozemského dění z onoho světa. Když Vivian Howeovou, autorku třinácti románů a matku tří dospělých dětí, srazí při běhání nedaleko od domova auto a pachatel od nehody ujede, vystupuje Vivi na Onen svět. Protože její smrt byla náhlá a nespravedlivá, má dovoleno sledovat, co se dole děje s jejími dětmi, s nejlepší kamarádkou, s bývalým manželem a s konkurenčním romanopiscem, jehož kniha vychází ve stejný den jako ta Vivina. Vivi také dostává možnost zasáhnout třikrát do pozemského dění a ovlivnit běh událostí ve světě živých. Odhaluje tajnosti vlastních dětí, sleduje vyšetřování své vlastní smrti a současně má strach, aby na světlo nevyšlo tajemství z jejího mládí; musí zvažovat, co chce pozměnit a co by mělo zůstat, jak to je. Nakladatelská anotace.