Kniha útěchy - Haig, Matt, 1975- (Via, 2022)
Kniha je sbírkou povzbuzujících pravd, jež autora naučily nejtěžší časy, a tipů, jak ze špatných dní udělat hezké. Ve svém rozjímání oslavujícím proměnlivý zázrak žití čerpá z obecných mravních zásad, vzpomínek a inspirativních životních příběhů. Po knize je ideální sáhnout tehdy, potřebujete-li útěchu kamaráda nebo připomenutí, že i v tomto uspěchaném světě lze posilovat vnitřní sílu a živit v sobě naději. Nakladatelská anotace. Kráceno.