Já to měl první!. - Brůnová, Barbora, 1983- (Pointa, 2022)
Další humorné komiksové minipříběhy z rodičovské dovolené. S vtipem psané a kreslené jednostránkové komiksy pracující s údělem rodičů, zejména pak matky. Příběhy si dělají legraci z náročnosti období nejen během rodičovské dovolené, kdy děti nespí, zlobí, odmlouvají, dělají nepořádek atd.