Krátká zpráva o stavu duše - Benedikt, David Gustav (Pointa, 2022)
Příběh obyčejného kluka, který objevil vnitřní sílu, která dříme v každém z nás, a který pochopil a poznal, kam patří, a našel sám sebe. Otec nikde, matka k ničemu. Věci, které si nepřeješ, ale jsou ti souzeny, a tak nezbývá, než se s nimi konečně vypořádat, a osobnostně růst. Poznat a pochopit, najít vnitřní sílu a žít bez nenávisti. Silný a klidný. Brát život, tak, jak přichází. S humorem a nadhledem. Protože jinak to nejde. Nakladatelská anotace. Kráceno.