Kufor z neba - Rina, Lin (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Očarujúci a napínavý príbeh zo sveta románu Kroniky prachu! Všetko sa to začalo, keď z neba záhadne spadol kufor priamo do Kráľovskej univerzitnej knižnice. A tento prípad rozlúskne len prešibaná študentka Elisa! Teda, to si myslí ona, ale kto by už len ju mohol v pátraní zastaviť? Jedna záhada nie je nič v porovnaní s tým, ako musí celému svetu neustále dokazovať, že aj ženy sú schopné veľkých vecí! A okrem toho je neuveriteľne zvedavá... Keď sa však naoko neškodná hádanka zmení na vyšetrovanie vraždy, nebezpečie sa stupňuje. Elisa sa zapletie do úkladov chamtivej londýnskej smotánky. Akoby nestačilo, že medzi bohatými musí neustále dávať pozor na vhodné správanie, niekto z nich teraz môže byť dokonca vrahom! A Elisa sa navyše nevie na nič poriadne sústrediť, pretože jej myšlienky neustále smerujú k nedostupnému pánovi Greenovi, ktorý jej vždy rozbúši srdce.