Říká se mu Banksy - Matteuzzi, Francesco, 1978- (CPress, 2022)
Komiks o dvou mladých lidech, kteří během veřejně prospěšných prací diskutují nad Banksym a pouličním uměním obecně, které zasazují do širšího společensko-kritického rámce. Banksy je fenomén posledních desetiletí. Jeho díla překvapují náhodné kolemjdoucí po celém světe, každý z jeho nových počinů plní stránky novin a značně se zasloužil o to, že street art se dostal na výsluní uměleckého světa. Jeho identita je však stále opředena tajemstvím. Nakladatelská anotace. Kráceno.