Tlapková patrola. - Vichrová, Petra (Paw Patrol (Egmont), 2022)
Knížka podle scénáře z TV seriálu Tlapková patrola. Chaseovi se viklá zoubek, ale bojí se kontroly u zubaře. Ve druhém příběhu se Jake necítí dobře, jenomže má tolik práce, že odmítá jít k lékaři.