Lionel Messi : král Leo - Messi, Lionel, 1987- (CPress, 2022)
Text se ohlíží za Messiho prvními kroky v Rosariu, jeho největšími úspěchy s Barçou, prvním velkým titulem s Argentinou v roce 2021, kdy mu bylo 34 let, na Copa America a zákulisím jeho příchodu do Paříže.