Legendy Baníku : historie v rozhovorech a fotografiích - Kajzar, Martin, 1985- (CPress, 2022)
Rozhovory s 22 výraznými osobnostmi Baníku Ostrava v doprovodu s více než 300 poprvé zveřejněnými fotografiemi.