Most přes současnost - Sodoma, Vojtěch (Pointa, 2022)
Soubor satiricky vyhrocené poezie, který svou celkovou výtvarnou a textovou podobou vytváří osobitou kompozici "básní a ilustrací o lidech a naší civilizaci". Kniha nastavuje formou básní a ilustrací alegorické zrcadlo jednotlivcům, skupinám lidí a celé lidské civilizaci. V závěru se zamýšlí nad principem mostu jakožto druhu křižovatky umožňující nezávislý pohyb v jinak kolizních směrech. Nakladatelská anotace.